Pulpa cu varza

Printeaza

Pulpa cu varza din: pulpa de porc cu sorici, varza, morcovi, vin, chimen, coriandru, ulei de masline, sare de mare, piper.

Ingrediente:Pulpa cu varza

  • 2 kg pulpă de porc cu şorici
  • 1 varză albă
  • 1-2 morcovi
  • 1 pahar cu vin alb
  • chimen
  • coriandru măcinat
  • ulei de măsline
  • sare de mare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Taie carnea în două felii. Freac-o cu un amestec din sare, piper şi coriandru. Acoperă şi lasă la frigider 4 ore. Toacă varza, dar nu fin, şi freac-o bine cu sare. Adaugă morcovii tăiaţi bastonaşe şi presară chimen şi piper.

Aşază umplutura peste feliile de carne, rulează şi leagă cu aţă alimentară. Incinge 3-4 linguri cu ulei într-o tigaie cu puţin chimen. Pune carnea şi rumeneşte pe fiecare parte.

Când a căpătat o crustă aurie, toarnă vinul şi lasă să dea în câteva clocote, stropind-o din când în când. Pune o ceşcuţă cu apă, dă la cuptor şi lasă până ce pătrunde bine furculiţa în carnea fragedă.

 

Pulpa cu varza

Pulpa cu varza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.