Pulgogi

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de pulgogii din: muschid e vita, cola, sos de soia, ulei de susan cu seminte, usturoi si arpagic.

Ingrediente:Pulgogi

  • muşchi de vită
  • cola
  • sos de soia
  • ulei de susan cu seminţe
  • usturoi
  • arpagic

Mod de preparare:

Se taie muşchiul felii cât mai subţiri şi se lasă câteva ore la marinat într-un amestec de cola, ulei de susan, usturoi pisat, arpagic tăiat fin şi sos de soia. Se prăjeşte deasupra cărbunilor de mangal, fie direct pe grătar, fie în ţepuşe de fier.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.