Pui zemos cu critrice

Printeaza

Pui zemos cu critrice din: carne de pui, rosii, portocala, miere, zahar, ketchup, boia, ghimbir, sare, piper.

Ingrediente:Pui_zemos_cu_critrice

  • 2 copane de pui
  • 2 piepţi şi 2 aripi
  • 6 roşii cherry

Pentru marinata:

  • coaja şi sucul de la o portocală
  • 1 lingură cu miere
  • 1 lingură cu zahăr brun muscovado
  • 1 lingură cu ketchup
  • 1 linguriţă cu boia de ardei iute
  • 1 linguriţă cu ghimbir măcinat
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat

 

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele pentru marinată într-un vas de mică adâncime, înţeapă bucăţile de pui cu o furculiţă şi introdu-le în marinată. Lasă-le acoperite, la frigider, timp de cel puţin 2 ore.

Pre încălzeşte cuptorul la 200°C. Pune bucăţile de pui într-o tavă de friptură cu un pic de sos din marinată şi roşiile cherry şi coace 40-45 de minute.

Serveşte cu salată şi cartofi.

 

Pui zemos cu critrice

Pui_zemos_cu_critrice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.