Pui vanatoresc

Printeaza

O reteta de pui vanatoresc din: pui, ulei, usturoi, otet, smantana, faina si patrunjel verde.

Ingrediente:Pui vanatoresc

  • 1 pui de circa 1 kg
  • 200 ml ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri otet
  • 200 g smantana
  • 2 linguri faina alba
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureti puiul, il speli si il portionezi. Apoi il pui la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit, sarezi carnea, o piperezi si acoperi cu apa sau cu zeama de supa. Clocotesti supa un sfert de ora. Smantana o amesteci cu faina si cateii de usturoi (tocati marunt) si o torni peste pui.

Dupa ce ai oprit focul, torni otetul. Poti servi puiul cu patrunjelul verde tocat deasupra cu mamaliguta sau cu paine.

Pui vanatoresc

Pui vanatoresc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.