Pui umpluti cu creier de vitel

Printeaza

Pui umpluti cu creier de vitel din: pui, ulei, creier de vitel, ciuperci, unt, sare, piper.

Ingrediente:Pui umpluti cu creier de vitel

  • 2 pui
  • 1 lingura uleisau untura
  • 1 creier de vitel
  • 4-5 ciuperci
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti puii, ii speli si ii umpli cu un amestec preparat dintr-o bucatica de unt frecat cu creierul curatat de pielite si tinut in apa rece, sare, piper si ciupercile spalate si tocate marunt. Asezi puii in tava cu o lingura de grasime si cu 2-3 linguri de apa.

Lasi puii sa se rumeneasca frumos. Cand sunt gata, ii tai in 4 si ii asezi pe farfurie alaturi de garnitura de legume fierte, piure sau salata verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.