Pui umplut la cuptor – usor de preparat

Printeaza

Pui umplut la cuptor din: pui, morcovi, mazare, ceapa, ciuperci, ulei, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Pui_umplut_la_cuptor

  • 1 pui
  • 2 morcovi
  • 50 g mazăre
  • 1 ceapă
  • 2-3 ciuperci
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 50 ml apă
  • 4-5 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Toci ceapa, morcovii şi ciupercile, adaugi mazărea şi le pui la călit în puţin ulei, 5-6 minute.

Asezonezi cu sare şi piper după gust.

Umpli puiul cu acest amestec şi-l aşezi în tavă. Il asezonezi cu sare şi piper după gust, torni uleiul rămas şi apa, pui căţeii de usturoi si acoperi tava cu o folie.

Ţii la cuptor, la foc mic, 40-50 de minute. îndepărtezi folia şi mai laşi puiul 30 de minute, stropindu-l din când în când cu sosul din tavă.

Pui umplut la cuptor

Pui_umplut_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.