Pui umplut cu ciuperci si ficatei

Printeaza

Pui umplut cu ciuperci si ficatei din: pui, ciuperci, ficatei de pui, vin, oua, ceapa, usturoi, marar, patrunjel, unt, sare, piper, boia.

Ingrediente:Pui_umplut_cu_ciuperci_si_ficatei

  • 1 pui maricel
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 300 g ficatei de pui
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 150 ml vin alb
  • 3-4 catei de usturoi
  • verdeata (marar si patrunjel)
  • unt
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Fierbe 20 de minute puiul întreg în apă cu sare şi o frunză de dafin. între timp, căleşte într-o lingură cu unt ciupercile scur­se, ceapa şi usturoiul tocate mărunt.

După ce s-au înmuiat, adau­gă ficăţeii curăţaţi. Când sunt aproape gata, toarnă vinul, pune verdeaţa tocată şi lasă până ce se lea­ga sosul.

Da deoparte, adauga ouale, sareaza si pipereaza dupa gust. Umple puiul fierbinte cu amestecul de ficatei, unge-l cu putin unt, da-l cu un praf de sare si boia si leaga-i picioarele.

Da puiul la cuptorul fierbinte pentru o jumatate de ora sau pana ce pielea capata o culoare fierbinte.

Pui umplut cu ciuperci si ficatei

Pui_umplut_cu_ciuperci_si_ficatei
Pofta buna

 

Incoming search terms:

  • pui umplut cu ciuperci si ficatei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.