Pui cu telina

Printeaza

O reteta de pui cu telina din: piept de pui, ulei, telina, pastarnac, ceapa, usturoi, vin alb, boia dulce, sare si piper.

Ingrediente:Pui cu telina

  • 400 g piept de pui
  • 2 linguri ulei
  • 200 g telina
  • 100 g pastarnac
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Impănaţi pieptul de pui cu feliuţe de usturoi, presăraţi-l cu condimente şi puneţi-l într-o tavă cu ulei amestecat cu 3 linguri apă, la cuptor, la foc potrivit. Curăţaţi ţelina şi păstârnacul, radeţi-le pe răzătoarea cu ochiuri mici, condimentaţi-le şi turnati peste ele 100ml apă şi vinul.

Turnaţi amestecul în tava cu carnea şi mai ţineţi la cuptor până când sosul se îngroaşă.

Pui cu telina

Pui cu telina

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.