Pui la tavă cu rosii si sos

Printeaza

Pui la tavă cu rosii si sos din: pulpe de pui, sare, piper, ceapa, usturoi, cartofi, rozmarin, ulei de masline, supa, usturoi verde si sos de rosii cu branza.

 

Ingrediente:

  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 400 g cartofi
  • 2 fire de rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml supa
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 borcan sos de rosii cu branza pentru paste

 

Mod de preparare:

Se taie pulpele de la încheietuiră, se spală şi se usucă pe un şervet dfe bucă­tărie.

Se condimentează cu sare’ şi pi­per. Se curăţă ceapa şi usturoiul.. Se taie ceapa felioare şi se toacă usturoiul.

Se curăţă cartofii şi se taie felioare. Se spa­lă rozmarinul, se aleg acele şi se toacă.

Se încinge uleiul de măsline într-un vas. Se prăjesc pulpele şi se scot.

Se că­lesc ceapa, usturoiul şi rozmarinul, amestecându-se continuu. Se adaugă cartofii şi se prăjesc puţin.

Se condi­mentează cu sare şi piper. Se toarnă su­pa, se adaugă din nou pulpele, se aco­peră cu un capac şi se lasă totul cea 25 de minute la înăbuşit.

Se pregăteşte usturoiul verde şi se taie inele. Se toar­nă sosul peste gu\pe şi se lasă alte 10-15 minute la înăbuşit

. Cu puţin timp înain­te de final se adaugă usturoiul verde. Se condimentează sosul cu sare şi pi­per

. Pentru garnitură sunt foarte potri­vite pastele.

 

Pui la tavă cu rosii si sos

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.