Pui la tavă cu harissa, ardei graşi şi brânză feta

Printeaza

O reteta de pui la tava cu harissa, arde grasi si branza feta din: harissa, otet de vin rosu, pulpe de pui, ceapa rosie, ardei copti, branza feta, seminte de pin si cuscus.

Ingrediente:Pui la tavă cu harissa, ardei graşi şi brânză feta

  • 2 linguri de harissa
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • 500 g pulpe de pui dezosate, fara piele
  • 2 cepe rosii, taiate sferturi
  • 2 ardei copti, taiati in bucati mari
  • 100 g branza feta
  • 50 g seminte de pin prajite
  • 200 g de cuscus, preparat instructiunilor de pe pachet, pentru servit

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Se amestecă pasta de harissa şi oţetul într-un bol, apoi se adaugă carnea de pui şi ceapa, se întinde amestecul într-o tavă mare şi se coace 35 de minute, întorcând amestecul cel puţin o dată.

In ultimele 10 minute de coacere, se adaugă ardeii şi brânza feta, apoi se presară seminţele de pin chiar înainte de a închide focul. Se serveşte cu sucul din tavă şi cuşcuş.

Pui la tavă cu harissa, ardei graşi şi brânză feta

Pui la tavă cu harissa, ardei graşi şi brânză feta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.