Pui in sos dulce-acrisor si legume

Printeaza

Pui in sos dulce-acrisor si legume din: ardei graşi (gogosari), morcov, broccoli, păstăi verzi, ciuperci, piepţi pui, spaghete sau tăiţei chinezeşti, sos de soia, ketchup, oţet, zahăr, sare, piper.

Ingrediente:Pui in sos dulce-acrisor si legume

  • 2 ardei graşi (gogosari) tăiaţi felii subţiri
  • 1 morcov tăiat felii
  • 1 broccoli tăiat după preferinţe
  • 10-20 păstăi verzi, taiate jumătăţi
  • 6-7 ciuperci tăiate felii
  • 1-2 piepţi pui, dezosaţi tăiaţi cuburi
  • 1/2 pachet de spaghete sau tăiţei chinezeşti + sosul: sos de soia
  • 3-4 linguri ketchup
  • linguriţă oţet
  • 1 linguriţa zahăr
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi şi se pune într-o tigaie, împreună cu legumele şi se călesc în puţin ulei, aproximativ zece minute.

Se adaugă si sosul obţinut din amestecarea ingredientelor şi se măi lasă pe foc timp de încă două minte. Se adaugă sare şi piper.

Intre timp se fierb pastele, se scurg de apă, se aşază în farfurie şi peste ele se toarnă legumele şi puiul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.