Pui in sos de vin cu oregano

Printeaza

Pui in sos de vin cu oregano din: pulpe de pui, unt, ciuperci, usturoi, supa de legume, vin, boabe de piper, rozmarin, oregano, sare.

Ingrediente:Pui_in_sos_de_vin_cu_oregano

  • 4 pulpe de pui
  • 100 g unt
  • 500 g ciuperci
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceascuta cu supa de legume
  • 1 cana cu vin
  • boabe de piper
  • rozmarin
  • oregano
  • sare

 

Mod de preparare:

Zdrobeşte trei căţei de usturoi şi freacă-i bine cu o linguriţă cu unt.

Cu pasta astfel obţinută, frecă pulpele de pui condimentate cu sare.

Aşază-le într-o tavă unsă cu unt. Lasă la cuptor câteva minute, apoi toarnă supa.

Separat, căleşte ciupercile în restul de unt şi adaugă-le peste pulpe.

Pune usturoiul tăiat felii, câteva boabe de piper şi crenguţe de rozmarin şi oregano.

Stropeşte cu vin şi lasă la cuptor până se pătrunde bine carnea.

Pui in sos de vin cu oregano

Pui_in_sos_de_vin_cu_oregano

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Pui cu legume în sos chinezesc

Pui cu legume în sos chinezesc din: ardei, castane, ceapa, fasole, broccoli, conopida, piept de pui, sos chinezesc, ulei, radacina de ghimbir, usturoi. Ingrediente: 1 ardei roşu mare, tăiat felii ½ cană de castane de apă, mărunţite 1/3 cană de ceapă verde sau galbenă, tocată ½ – cană de fasole încolţită, proaspătă ½ cană de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.