Pui si ciuperci in casolete

Printeaza

Pui si ciuperci in casolete

Ingrediente:Pui si ciuperci in casolete

  • 12 casolete
  • 1,200 kg pui
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 1/2 lingură smîn­tînă
  • Maggi
  • 60 g unt
  • 3/4 lingură făină
  • 2 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Puiul şi ciupercile se fierb 20 minute în apă cu sare şi cu ceapa. Se face un sos suprem (sos alb) din zeama de la pui, unt, făină şi smîntînă.

Puiul şi ciupercile se taie julien, se amestecă cu sosul, se umplu casoletele şi se dau la rece.

Se ung cu gălbenuş şi se dau la cuptor 20 minute. Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.