Pui cu salată de varză

Printeaza

O reteta delicioasa de pui cu salata de varza din: pulpe de pui, varza alba, morcovi, ceapa rosie, maioneza, otet de vin alb, coriandru, ardei iute, zeama de lime, usturoi, coriandru, scortisoara si ghimbir.

Ingrediente:Pui cu salată de varză

  • 8 pulpe de pui
  • 1/2 varza alba mica, taiata bucati
  • 4 morcovi, curatati si taiati in bucati
  • 1 ceapa rosie, taiata in felii fine
  • 3 linguri maioneza
  • 2 linguri otet de vin alb
  • 1 legatura mica de coriandru, tocat

marinada:

  • 4 ardei iuti rosii, tocati fin
  • zeama de la 2 lime
  • 2 catei de usturoi striviti
  • 1 lingurita de coriandru macinat
  • 1 lingurita de scortisoara macinata
  • 1 lingurita de ghimbir macinat

 

Mod de preparare:

Se pun carnea de pui şi ingredientele pentru marinadă într-un castron şi se amestecă. Se lasă la marinat cam două ore, dacă este posibil, sau cel puţin 15 minute.

Se pun varza, morcovii şi ceapa într-un castron. Se freacă maioneza şi oţetul, apoi se amestecă cu legumele şi se asezonează cu sare şi piper.

Se încinge cuptorul la 200° C/ gaz 6. Se pune carnea pe un grătar de sârmă deasupra unei tigăi şi se prăjeşte puiul 30-40 de minute. Se adaugă coriandru în salata de varză şi se serveşte cu puiul.

Pui cu salată de varză

Pui cu salată de varză

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.