Piept de pui cu prune

Printeaza

Piept de pui cu prune din: piept de pui, prune, cascaval, pesmet, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Pui_prune

  • 1 piept de pui mai mare
  • 200 g prune
  • 100 g cascaval
  • 50 g pesmet
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Desfaceti pieptul de pui in felii cat mai subtiri pe care cateti-le cu ciocanul de snitele. Condimentati-le si puneti-le, suprapuse, pentru 15 minute la frigider.

Spalati rpunele, scoateti-le samburii si in locul acestora puneti cate un cubulete de cascaval.

Infasurati prunele astfel umplute cu cate o foaie din piept de pui.

Prindeti rulourile cu scobitori sau ata alimentara, ca sa nu se descfaca.

Prajiti-le in ulei, pe toate partile, in tigaie, sau coaceti-le la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.

Piept de pui cu prune

Pui_prune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.