Pui prajiti in pesmet

Printeaza

Pui prajiti in pesmet din: pui, ou, faina, pesmet, untura, sare.

Ingrediente:Pui prajiti in pesmet

  • 3 pui
  • un ou
  • făină
  • pesmet
  • untură
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţăm 3 pui, îi tăiem în patru bucăţi astfel, încât să răsucim sub o aripă pipota şi sub alta ficatul. Ii dăm cu sare şi îi lăsăm să stea o 1/2 ora.

Trecem apoi bucăţile de pui prin faină, prin ou bătut şi prin pesmet, netezindu-le cu mâna. Se prăjesc în multă untură fierbinte pentru a se rumeni frumos.

Se servesc imediat, cu garnitură de salată verde sau cu salată de castraveţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.