Pui pe sare

Printeaza

Pui pe sarePui pe sare

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 1/2 kg sare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Acoperi tava de aragaz cu sare. Tai puiul în două şi îl aşezi pe sare. Dai tava la cuptor şi aştepţi circa o oră să se coacă. Nu-ţi fie frică!

Puiul se va săra atât cât îi tre­buie şi va avea în final un gust delicios, va fi fraged şi uşor cro­cant. Il poţi servi cu mujdei sau cu piure de cartofi.

Pui pe sare

Pui pe sare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.