Pui pane (varianta)

Printeaza

Pui pane

Ingrediente:Pui pane (varianta)

  • 2 pui
  • 3 ouă
  • 2 linguri făină
  • pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Dacă puii sînt mai măricei, îi împărţim în patru, iar dacă sînt mici, în două. Cu­răţăm bucăţile şi le spălăm.

Presărăm sare şi piper, apoi dăm fiecare bucată în făină, în ou şi în pesmet. Prăjim în gră­sime încinsă. Puiul se prăjeşte încet, la foc potrivit.

Servim la masă cu cartofi sote, mazăre sote, salate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.