Pui marinat la gratar

Printeaza

Pui marinat la gratar

Pui marinat la gratar din: pulpe de pui, mustar, miere, susan, cuisoare, ulei, lamai, sare, piper.

Ingrediente:

  • 6 pulpe de pui
  • 2 linguri muştar
  • 3 linguri miere
  • 3 linguriţe susan
  • 1 lin­gură cuişoare
  • 3 linguri ulei
  • zeama unei lămâi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o crestezi şi o laşi deoparte până pregăteşti sosul. Amesteci mierea cu uleiul, muştarul şi zeama de lămâie, pui cuişoarele, susanul, sare şi piper după gust şi obţii un sos prin care treci bucăţile de carne.

Le aşezi apoi pe bucăţi de folie de aluminiu, torni peste fiecare câte o lingură din sos, le înfăşori şi le dai la rece pentru 3-4 ore.

Le scoţi apoi din folia de aluminiu şi le frigi pe grătarul încins şi uns cu grăsime. Ies delicioase, iar gustul cuişoarelor nu se simte aşa cum ai crede.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.