Pui marinat la gratar cu garnitura de morcovi

Printeaza

Pui marinat la gratar cu garnitura de morcovi din: pulpe de pui, iaurt, mustar, ceapa, tarhon, sare, piper.

Ingrediente:Pui_marinat_la_gratar_cu_garnitura_de_morcovi

  • 4 pulpe de pui
  • 150 g iaurt bine scurs
  • o lingura mustar dulce
  • o lingura musta iute
  • un catel de usturoi
  • o ceapa mica
  • cateva fire tarhon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pulpele de pui se curăţă, se spală şi, eventual, se pârlesc la flacăra aragazului. Intr-un vas, se amestecă iaurtul cu muştarul, usturoiul pisat, ceapa tocată mărunt, ca şi tarhonul, sarea şi piperul.Cu sosul obţinut, se unge carnea pe toată suprafaţa şi se lasă 3 ore la frigider.

Se încinge bine grătarul, după care se pun pulpele de pui marinate şi se lasă 20 de minute să se frigă.Se asezonează foarte bine cu garnitură de morcovi fierţi în apă cu sare.

Pui marinat la gratar cu garnitura de morcovi

Pui_marinat_la_gratar_cu_garnitura_de_morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.