Pui la tava

Printeaza

Pui la tava

Ingrediente:Pui la tava

  • 2 pui
  • 1 lingură unt
  • 1 păhărel de vin
  • 2 ceşti zeamă de carne (sau apă caldă)
  • sare

Mod de preparare:

Curăţăm puii, îi spălăm şi îi frecăm cu sare pe dinăuntru şi pe dinafară. Ii punem într-o tăviţă potrivită (după mări­mea puilor ) sau într-o crăticioară. Adăugăm unt, precum şi zeamă de carne (sau apă caldă)..

Dăm tava la cuptor, la foc potrivit, trebuie să-i întoarcem şi să-i stropim. Cînd friptura capătă coaja ru­menă şi carnea s-a muiat, puii sînt gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.