Pui la gratar

Printeaza

 Pui la grătar din: pui, unt, ulei, sare, patrunjel.

 

Ingrediente Pui la gratar:Pui la grătar

  • 2 pui de circa 800— 900 g
  • 100 g unt
  • ulei
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare Pui la gratar:

Puii se spintecă pe spinare, de la cap la coadă, se scoate şira şi oscioarele de prisos şi se platează puţin cu bătătorul.

Se ung cu ulei, se dă sare şi se frig pe grătarul uns, încins, circa 20 minute. Se aşază pe un platou fierbinte cu puţin unt şi pătrunjel tocat.

La cerere se serveşte mujdei.

Se garnisesc cu cartofi pai şi foi de salată.

 

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Cam simpla reteta asta

  2. Simplu, dar bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.