Pui la grătar cu sos de castraveţi şi iaurt

Printeaza

Amestecă 230 g de felii de castraveţi cu 3/4 cană de iaurt natural cu 2% grăsimi, 2 linguri de mărar proaspăt tocat şi 1 linguriţă de usturoi pisat. Pune pe grill 4 piepţi de pui dezosaţi şi fără piele, la tempe­ratură medie, aproxi­mativ 15-18 minute, întoarce-i o singură dată pe fiecare parte.

Apoi rumeneşte 4 lipii din făină integrală, aproximativ 3 minute. Feliază carnea de pui. Serveşte mâncarea cu liipiile tăiate pe jumă­tate şi ornează-le cu sosul de iaurt.

Pui la grătar cu sos de castraveţi şi iaurt

Pui la gratar cu sos de castraveti si iaurt

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.