Pui la gratar cu salata

Printeaza

Pui la gratar cu salata din: piept de pui, ulei de masline, amestec de condimente, fasole boabe, ardei rosii, avocado, ceapa verde, masline, zeama de lamaie, coriandru.

Ingrediente:Pui_la_gratar_cu_salata

  • 2 piepti de pui dezosati, fara piele
  • 1/2 lingurita ulei de masline
  • 1 lingura amestec de condimente Cajun (1 lingurita de chimion macinat, seminte de coriandru macinate, pudra de ardei dulce.iute si un praf de sare)

pentru salata:

  • 400 g fasole boabe din conserva, clatita si scursa
  • 2 ardei rosii, taiati cubulete
  • 1 avocado, taiat cubulete
  • 2 fire ceapa verde, feliate
  • 1 lingura de masline
  • zeama de la o lamaie
  • 1 mana de coriandru proaspat, tocat

 

Mod de preparare:

Pentru salată, amestecă fasolea, ardeii, avocado şi ceapa într-un bol.

Asezonează după gust, apoi adaugă uleiul de măsline şi zeama de lămâie şi lasă bolul deoparte.

Aşază piepţii de pui pe un tocător şi bate-i uşor ca să se aplatizeze puţin.

Pune-i într-un vas, stropeşte-i cu puţin ulei de măsline şi presară condimentele Cajun.

Incinge grătarul sau o tigaie-grill şi frige puiul 5 minute pe fiecare parte, până se pătrunde, aşezându-l în diagonală dacă vrei să se vadă urmele de grătar rumenite.

Adaugă coriandrul în salată, chiar înainte de a-l aduce la masă.

Serveşte puiul întreg sau tăiat felii.

 

Pui la gratar cu salata

Pui_la_gratar_cu_salata

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Puiul la gratar este pasiunea mea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.