Pui la gratar cu mazare si salata

Printeaza

Pui la gratar cu mazare si salata din: piept de pui, sare, piper, cimbru, patrunjel, unt, mazare, salata verde, ceapa verde, ulei, zeama de lamaie, busuioc, branza feta, ardei iute si miere.

Ingrediente:Chicken and paprika kebabs

  • 500 g piept de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
  • 50 g unt
  • 400 g mazăre
  • 1 bucata salata verde
  • 2 fire de ceapă verde
  • 3 linguri ulei
  •  zeamă lămâie
  •  busuioc
  • 100 g brânză feta
  •  ardei iute
  •  linguriţă miere

 

Mod de preparare:

Se spală pieptul de pui, se taie fâşii, se unge cu unt, se condimentează cu sare, piper, cimbru și pătrunjel, apoi se pun la rumenit. Mazărea fiartă se amestecă cu  salata și ceapa verde mărunţite. Se condimentează cu ulei, zeamă de lămâie, cimbru, busuioc și miere. Puiul se serveşte cu salată, brânză feta şi rondele de ardei iute.

Pui la gratar cu mazare si salata

Chicken and paprika kebabs

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. maine bag niste pui la gratar ca tot este ziua si niste, niste… mititeeeeeeeei :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.