Pui Kiev cu spanac

Printeaza

Pui Kiev cu spanac din: piept de pui, baby spanac, branza de Gruyere, sare, piper, faina, oua, pesmet, ulei, legume, rosii.

Ingrediente:Pui Kiev cu spanac

  • 4 fileuri de piept de pui
  • 100 g baby spanac
  • 20 g brânză de Gruyere, feliată
  • sare de mare şi piper negru
  • 2 căni cu făină, asezonată cu sare şi piper
  • 2 ouă, bătute
  • 2 căni cu pesmet
  • ulei pentru prăjit
  • legume sotate
  • roşii cherry, pentru servit

 

Mod de preparare:

Batepieptul de pui între două joucăţi de folie alimentară până când devin subţiri şi capătă o formă dreptunghiulară.

Aranjează o mână plină de frunze de spanac şi câteva felii de brânză de Gruyere în centrul fiecărei bucăţi de pui.

Impachetează fileurile de pui, aducând marginile până în centru, suprapunându-le puţin. Leagă-le cu o sfoară. Lasă-le în frigider timp de 30 de minute.

Indepărtează sfoara şi dă piepţii de pui întâi prin făină, apoi prin ou, iar apoi prin pesmet, încinge ulei de 3 cm înălţime într-o tigaie şi pune cu grijă piepţii de pui. Prăjeşte până când devin maroniu-aurii pe toate părţile.

Pune puiul prăjit într-o tavă pentru cuptor şi coace la 180°C pentru 35 minute, până când puiul este pătruns şi brânza s-a topit.

 

Pui Kiev cu spanac

Pui Kiev cu spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.