Pui în stil indian

Printeaza

Amestecă 2 linguriţe de garam masala, o bucată de 3 cm de ghimbir, rasă, 2 căţei de usturoi, tocaţi, 250ml de iaurt, apoi asezonează-le. Adaugă 4 piepţi de pui şi lasă-i la marinat, în frigider, timp de 1 oră sau peste noapte.

Incinge cuptorul la 220°C. Aşază puiul pe un grătar într-o tavă şi toarnă peste el amestecul de iaurt. Dă-l la cuptor timp de 10 minute, apoi porneşte grillul sau aşază-l într-o tigaie grill pe aragaz pentru 5 minute, până se rumeneşte. Serveşte cu orez şi cu chutney de mango.

Retete_1

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.