Pui in sos de marar

Printeaza

Pui in sos de marar din: pui, ulei, sare, faina, ceapa, otet, smantana, marar, zahar.

Ingrediente:Pui_in_sos_de_marar

  • 2 pui potriviti
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 2 linguri fiana
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita otet
  • 2 dl smantana
  • 2 legaturi marar
  • 1-2 lingurite zahar

 

Mod de preparare:

Puiul curăţat îl tai în mod obişnuit, în bucăţi potri­vite şi îl dai cu sare şi piper. Pui uleiul la încins şi prăjeşti bucăţile de carne.

După ce carnea este prăjită pe ambele părţi, o scoţi pe o farfurie. în uleiul rămas pui făina şi o laşi să se rumenească puţin, după care o subţiezi cu puţină apă (aproxi­mativ un păhărel).

Pui ceapa întreagă, curăţată, mărarul tocat fin şi adaugi şi carnea de pui prăji­tă. Fierbi până ce carnea se înmoaie, după care scoţi ceapa întreagă şi o poţi servi la masă dacă îţi place.

Apoi potriveşti gustul cu sare, puţin oţet şi zahăr. Amesteci şi, la sfârşit adaugi şi smântâ­nă, apoi serveşti puiul cu garnitură de orez.

Pui in sos de marar

Pui_in_sos_de_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.