Pui in foi de placinta

Printeaza

Pui in foi de placinta din: pulpe de pui, foi de placinta, ciuperci, cascaval, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui_in_foi_de_placinta

  • 1 kg pulpe superioare
  • 1 pachet cu foi de plăcinta
  • 8-10 ciuperci
  • 8-10 felii de caşcaval afumat
  • 50 g unt ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală bine pulpele de pui, şterge-le cu un şervet şi condimentează-le cu sare şi piper. Rumeneşte-le în untul topit

Separat, pune ciupercile pe o plită şi adaugă un praf de sare. Unge fiecare foaie de plăcintă cu ulei de măsline. La baza foii de plăcintă, aşază o ciupercă, iar deasupra, o bucată de carne şi o felie de caşcaval.

Impătureşte foaia de plăcintă până obţii un portofel. Din când în când, unge cu ulei de măsline. Taie dintr-o foaie de plăcintă dreptunghiuri, încreţeşte-le şi aşază-le deasupra pacheţelelor.

Pune-le într-o tavă unsă cu ulei şi lasă-le la cuptor 25-30 de minuţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.