Pui în crustă de nuci şi fulgi de porumb

Printeaza

Pui în crustă de nuci şi fulgi de porumb din: piept de pui file, oua, miez de nuca, fulgi de porumb, rosii cherry, lapte, busuioc, ulei, sare.

Ingrediente:Pui_în_crusta_de_nuci_si_fulgi_de_porumb

  • 400 g piept de pui file
  • 2 oua
  • 50 g miez de nuca
  • 50 g fulgi de porumb
  • 250 g rosii cherry
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 60 ml ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Prăjeşti puţin nucile în cuptor, apoi le macini, într-un castron, baţi ouăle cu laptele şi puţină sare. Amesteci nuca măcinată cu fulgii de porumb zdrobiţi. Tai pieptul de pui în fâşii subţiri, pe care le treci prin ou, apoi prin amestecul cu nuci.

Ungi o tavă cu 30 ml ulei şi aşezi bucăţile de carne. Le stropeşti cu 2-3 linguri de ulei şi introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu. Le coci timp de 15 minute pe o parte, apoi le întorci pe partea cealaltă pentru alte 10 minute.

Spre sfârşit, pui în tavă şi roşiile puţin crestate, presărate cu busuioc mărunţit. Serveşti bucăţile de pui împreună cu roşiile cherry sau cu salată verde şi castraveţi.

Pui în crustă de nuci şi fulgi de porumb

Pui_în_crusta_de_nuci_si_fulgi_de_porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.