Pui glasat

Printeaza

O reteta simpla de pui glasat din: ciocanele de pui, lapte, ceapa verde, miere, supa de pui sau de legume, piper, ulei si scortisoara.

Ingrediente:Pui glasat

  • 8 ciocanele de pui
  • 1 cana cu lapte
  • 2 lingurite cu ceapa verde
  • 2 lingurite cu miere
  • 2 linguri cu supa de pui sau de legume
  • 6 boabe de piper
  • 1 lingura cu ulei
  • scortisoara

 

Mod de preparare:

Spală ciocănelele şi lasă-le să stea în lapte cel puţin o oră. Aşază-le într-o tavă împreună cu boabele de piper. Stropeşte-le cu ulei şi apă. Lasă lai cuptor, la foc mic, aproximativ 30 de minute.

Separat, taie ceapa rondele şi înăbuş-o în ulei cu adaos de apă. Adaugă mierea, praful de scorţişoară şi supa de pui. Amestecă uşor până se formează un sos bine legat.

Pui glasat

Pui glasat

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.