Pui fripti

Printeaza

 Pui fripti

Ingrediente:Pui fripti

  • 2 pui a circa 800— 900 g
  • sare
  • piper
  • 100 g unt ulei sau margarina

 

Mod de preparare:

Puii se spală bine, se usucă cu un şervet, se controlează interior şi exte­rior, copanele să fie bine ataşate de partea de ia capătul pieptului.

Se dă sare ,piper se aşază într-o tavă unsă, se ung puii şi se dau la cup­tor mai încins 30-40 minute. Pe parcurs, se ung de cîteva ori. Se servesc fierbinţi cu sosul lor şi ca garnitură, legume şi salate de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.