Pui fraged la punga cu usturoi

Printeaza

Pui fraged la punga cu usturoi din: carne de pui, punga cu usturoi.

 

Ingrediente:Pui fraged la punga cu usturoi

  • 1 kg carne de pui (ciocanele sau aripi)
  • punga cu usturoi

 

 

Mod de preparare:

Se spala carnea de pui si se pune in punga maggi, se adauga condimentele. Se leaga punga la gura si se amesteca carnea in punga pentru a se condimenta.

Se da la cuptor intr-o tava pentru 60 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.