Pui dulce-picant cu ananas si mazare

Printeaza

Pui dulce-picant cu ananas si mazare din: piept de pui, turmeric sau curry, cepe roşii,  baby corn, mazăre nouă, ananas, ardei graşi, ulei, sos de chili.

Pui_dulce_picant_cu_ananas_si_mazare

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • turmeric sau curry
  • 2 cepe roşii
  • 100 g baby corn
  • 100 g mazăre nouă
  • 100 g ananas
  • 4 ardei graşi mici, de preferinţă roşii
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri sos chili

 

Mod de preparare:

Cureţi pieptul de pui de oase şi piele. Speli carnea, o laşi să se scurgă şi o tai în cubuleţe de 2 cm. Cureţi şi speli ceapa şi ardeii. Tai mărunt ceapa şi ardeii, iar ananasul în cuburi.

Incingi într-o tigaie wok uleiul şi căleşti cubuleţele de carne de pasăre pe care; în prealabil, le-ai presărat cu turmeric sau curry.

Când carnea s-a pătruns, adaugi mazărea şi stingi cu apă fierbinte cât să acopere ingredientele. Le fierbi împreună timp de 5 minute, după care pui ananasul şi boabele de porumb scurse.

După alte 3-4 minute de fierbere, adaugi sosul chili şi ames­teci. Serveşti mâncarea după ce s-a ţpai răcorit 5-10 minute.

Pui dulce-picant cu ananas si mazare

Pui_dulce_picant_cu_ananas_si_mazare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.