Pui de caracatiţă in manieră antică

Printeaza

Pui de caracatiţă in manieră antică

Ingrediente: Pui de caracatiţă in manieră antică

  • 12 pui de caracatiţă
  • două lămai
  • ulei de măsline
  • sare şi piper
  • pătrunjel verde

Preparare:

Curăţă şi spală puii de caracatiţă, apoi lasă-i să fiarbă două ore în apă multă, cu sare.

Scoate-i, taie-i în două, longitudinal, aşază-i în farfurii ovale şi condimentează-i cu sare, piper şi o picătură de ulei.

Stropeşte-i cu zeama unei lămîi, apoi decorează platoul cu feliuţe de lămîie şi frunze de pătrunjel.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.