Pui de balta pane cu cartofi pai si sos tartar

Printeaza

 Pui de balta pane cu  cartofi pai si sos tartar

Ingrediente:Pui de balta pane cu cartofi pai si sos tartar

  • 30 pui de baltă
  • 150 g ulei
  • 1-2 ouă
  • 50 g făină
  • sare
  • piper
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 300 g cartofi
  • pesmet de casă
  • 1/2 lămaie

 

Mod de preparare:

Copanele curăţate de piele se spală bine şi se usucă pe un şervet. Se să­rează, se dau prin făină, ou bătut si pesmet şi se prăjesc în ulei.

Se aşază pe platou cu cartofi pai, felii de lămîie fără coajă şi buchete de pătrunjel. Sepa­rat se serveşte la sosieră sos tartar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.