Pui cu varza de Bruxelles

Printeaza

Pui cu varza de Bruxelles din: carne de pui, varza, unt, smantana, faina, bulion, sare.

Ingrediente:Pui cu varza de Bruxelles

  • 100 g carne fiartă de pui
  • 153 g varză Bruxelles
  • 15 g unt
  • 1 linguriţă smintinâ
  • 1/2 linguriţă făină
  • 100 ml bulion de carne
  • sare

 

Mod de preparare:

Verzişoarele se curăţă de frunzele veştede, se spală şi se fierb în apă cu sare, apoi se scurg.

Făina se desface în bulionul de carne, apoi se toarnă peste varză.

Se adaugă carnea de pui fiartă, untul şi smîntîna, cu care se lasă să scadă la cuptor 5-10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.