Pui cu susan si legume

Printeaza

Pui cu susan si legume din: piept de pui, morcovi, ardei, fasole verde, telina, seminte de susan, sos de soia, sos de stridii, ulei de susan.

Ingrediente:Pui_cu_susan_si_legume

  • 700 g piept de pui
  • 3 morcovi
  • 2 ardei
  • 300 g fasole verde pastai
  • 1 telina
  • 50 g seminte de susan
  • 2 linguri sos de soia
  • o lingura sos de stridii
  • 2 linguri ulei de susan

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui, tăiat cubuleţe, îl prăjeşti în ulei încins într-un wok sau într-o tigaie mai adâncă, aşezată pe flacără mare. Când bucăţile devin aurii, pui legumele, curăţate şi tăiate în prealabil. Amesteci mereu, să nu se ardă.

După ce legumele s-au prăjit, adaugi seminţe de susan, sos de soia şi sos de stridii. Mai ţii wok-ul pe flacără 2-3 minute, cât să se întrepă­trundă aromele. Nu adaugi sare, cele două sosuri fiind, de regulă, destul de sărate.

Serveşti fierbinte puiul cu susan şi legume, alături de o garnitură de cuş-cuş sau orez.

Pui cu susan si legume

Pui_cu_susan_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.