Pui cu spanac si ricotta

Printeaza

Pui cu spanac si ricotta din: spanac, ricotta, piept de pui, sare, piper, branza cedar, ulei.

Ingrediente:Pui cu spanac si ricotta

  • 50 g spanac
  • 50 g brânză ricotta
  • un piept de pui
  • sare
  • piper
  • brânză cedar
  • ulei

Mod de preparare:

Se spală bine spanacul, după care se dă la tigaie 5 minute, într-un strop de ulei, până se înmoaie. Se adaugă brânza ricotta, sare, piper şi se amestecă până devine ca o pastă.

Se crestează pieptul de pui şi în crestături se pune pasta de brânză obţinută. Se răzuie brânza cedar deasupra şi se dă la cuptor aproximativ 20-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.