Pui cu sos picant
PrinteazaPui cu sos picant
- 1 pui mare
- 100 g unt
- 3 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 litru supa
- sare
- piper
- 1 lingurita sofran
- 1 lingurita coriandru
- 2 linguri faina
- 1 lamiie
Mod de preparare:
Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cind sint pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat.
Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul,sofranul, coriandrul. Se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora. Dupa ce carnea a fiert,bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina.
Se amesteca incet, pina ce se ingroasa putin. Se pun din nou bucatile de pui.Se serveste mincarea foarte fierbinte
Pofta buna!
I”m in. Fac si eu puiul picant 🙂