Pui cu sos de tarhon
PrinteazaPui cu sos de tarhon din: ceapa, file de piept de pui, ulei, supa, cartofi, sare, broccoli, smantana, tarhon si piper.
- 1 ceapa
- 4 bucati file de piept de pui (a 150 g)
- 1 lingura ulei
- 200 ml supa
- 750 g cartofi
- sare
- 450 g broccoli
- 100 ml smantana
- 2 linguri tarhon tocat
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi ceapa cubuleţe. Prăjiţi cea 5 minute pieptul de pui în uleiul încins, până capătă o culoare aurie. La final, adăugaţi ceapa şi căliţi-o. Turnaţi supa şl lăsaţi-o să fiarbă 10-15 minute. Fierbeţi cartofii în apă cu sare cea 20 de minute. Opăriţi broccoli în apă cu sare cea 5 minute, apoi scurgeţi-l, la fel şi cartofii.
Adăugaţi smântână şi tarhonul peste carne, fierbeţi totul 2 minute, apoi condimentaţi. Curăţaţi cartofii de coajă şi serviţi-l alături de brocoli şi de pieptul de pui.
Pui cu sos de tarhon
Poftă bună!