Pui cu sos de tarhon

Printeaza

Pui cu sos de tarhon din: ceapa, file de piept de pui, ulei, supa, cartofi, sare, broccoli, smantana, tarhon si piper.

Ingrediente:Pui_cu_sos_de_tarhon

  • 1 ceapa
  • 4 bucati file de piept de pui (a 150 g)
  • 1 lingura ulei
  • 200 ml supa
  • 750 g cartofi
  • sare
  • 450 g broccoli
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri tarhon tocat
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ceapa cubuleţe. Prăjiţi cea 5 minute pieptul de pui în uleiul încins, până capătă o culoare aurie. La final, adăugaţi ceapa şi căliţi-o. Turnaţi supa şl lăsaţi-o să fiarbă 10-15 minute. Fierbeţi cartofii în apă cu sare cea 20 de minute. Opăriţi broccoli în apă cu sare cea 5 minute, apoi scurgeţi-l, la fel şi cartofii.

Adăugaţi smântână şi tarhonul peste carne, fierbeţi totul 2 minu­te, apoi condimentaţi. Curăţaţi cartofii de coajă şi serviţi-l alături de brocoli şi de pieptul de pui.

Pui cu sos de tarhon

Pui_cu_sos_de_tarhon

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.