Pui cu sos de smantana si marar

Printeaza

Pui cu sos de smantana si marar din: piept de pui, vin alb sec, smântână de gătit, unt, mărar, sare, piper.

Pui_cu_sos_de_smantana_si_marar

Ingrediente:

  • un piept de pui
  •  500 ml vin alb sec
  •  200 ml smântână de gătit
  •  o nucă unt
  •  o legătură mărar
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Carnea de pui se spală cu apă rece, apoi se şterge cu un prosop absorbant de bucătă­rie. Se’taie cuburi mai mari şi se pune la călit în unt topit. După ce şi-a schimbat cu­loarea, se toarnă vinul şi se mai lasă la fiert aproximativ 25 de minute.

Se toarnă apoi şi smântână, se potriveşte de sare si piper şi se mai lasă pe foc timp de aproximativ 5 minute. Se trage vasul de pe foc, se pune mărarul, se amestecă şi se aduce la masă cu garnitura dorită

Pui cu sos de smantana si marar

Pui_cu_sos_de_smantana_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.