Pui cu sos de branza

Printeaza

Pui cu sos de branza din: pui, morcovi, telina, branza de vaci, cascaval, oua, broccoli, ciuperci, sare, piper, vin, ulei.

Ingrediente:Pui_cu_sos_de_branza

  • 1/2 pui
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 1 buchet broccoli
  • 4 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli morcovul şi ţelina. Fierbi legumele separat, apoi le tai în feliuţe. Speli puiul, îl zvânţi, apoi îl rumeneşti în puţin ulei încins, îl scoţi şi-l pui într-o tavă. Căleşti legumele în grăsimea de la pui. Cureţi şi speli pălăriile de ciuperci.

Le aşezi într-o tavă unsă cu ulei, le presari cu sare şi le dai la cuptor, timp de 10-15 minute. După aceea, umpli ciupercile cu legume şi le aşezi pe lângă pui, împre¬ună cu broccoli.

Pentru umplutură, freci brânza cu ouăle, sare, piper şi caşcavalul ras şi repartizezi compoziţia cu lingura, peste ciuperci. Torni puţin vin în tavă şi dai totul la cuptor, pentru gratinare.

Pui cu sos de branza

Pui_cu_sos_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.