Pui cu sos de branza si broccoli
PrinteazaPui cu sos de branza si broccoli din: pui, morcovi, telina, branza de vaci, cascaval, oua, broccoli, ciuperci, sare, piper, vin, ulei.
- 1/2 pui
- 2 morcovi
- 1/2 ţelină
- 100 g brânză de vaci
- 100 g caşcaval
- 2 ouă
- 1 buchet broccoli
- 4 ciuperci mari
- sare
- piper
- puţin vin
- ulei
Mod de preparare:
Fierbi legumele separat, apoi tai feliuţe morcovul şi ţelina. Speli puiul, îl zvânţi, apoi îl căleşti în puţin ulei, îl scoţi şi-l pui într-o tavă.
Căleşti legumele în grăsimea de la pui. Pălăriile de ciuperci după ce le speli, le pui la cuptor cu puţină sare timp de 10- 15 minute.
Umpli ciupercile cu legume şi le aşezi pe lângă pui împreună cu broccoli.
Pentru crema, freci brânza cu ouăle şi caşcavalul ras şi pui cu lingura peste ciuperci. Laşi totul la cuptor pentru gratinare. In tavă adaugi şi puţin vin.
Pui cu sos de branza si broccoli
Pofta buna!