Pui cu sos de branza si broccoli

Printeaza

Pui cu sos de branza si broccoli din: pui, morcovi, telina, branza de vaci, cascaval, oua, broccoli, ciuperci, sare, piper, vin, ulei.

Ingrediente:Pui_cu_sos_de_branza_si_broccoli

  • 1/2 pui
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 100 g brânză de vaci
  • 100 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 1 buchet broccoli
  • 4 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • puţin vin
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi legumele separat, apoi tai feliuţe morcovul şi ţelina. Speli puiul, îl zvânţi, apoi îl căleşti în puţin ulei, îl scoţi şi-l pui într-o tavă.

Căleşti legumele în grăsimea de la pui. Pălăriile de ciuperci după ce le speli, le pui la cuptor cu puţină sare timp de 10- 15 minute.

Umpli ciupercile cu legume şi le aşezi pe lângă pui împreună cu broccoli.

Pentru crema, freci brânza cu ouăle şi caşcavalul ras şi pui cu lingura peste ciuperci. Laşi totul la cuptor pentru gratinare. In tavă adaugi şi puţin vin.

Pui cu sos de branza si broccoli

Pui_cu_sos_de_branza_si_broccoli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.