Pui cu rosii si mascarpone

Printeaza

O reteta simpla de pui cu rosii si mascarpone din: piept de pui, ceapa, usturoi, rosii, mascarpone, busuioc si ulei.

Ingrediente:Pui cu rosii si mascarpone

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 500 g roşii
  • 2 linguri cu mascarpone
  • busuioc
  • ulei

 

Modd e preparare:

Spala pieptul de pui, taie-l in patru, unge-l cu putin ulei si rumeneste-l pe gratarul incins. Separat inabusa ceapa, dupa care pune usturoiul taiat feliute si rosiile oparite, decojite si pasate.

Lasa pe foc pana se leaga sosul. Adauga cele doua linguri de mascarpone si frunze proaspete de busuioc tocate.

Toarna sosul peste bucatile de pui, bine rumenite si lasa la cuptor, la foc mic aproximativ 15-20 de minute.

Pui cu rosii si mascarpone

Pui cu rosii si mascarpone

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.