Pui cu rosii si branza la cuptor

Printeaza

Pui cu rosii si branza la cuptor din: ceapa, usturoi, ardei grasi, ceapa verde, file de piept de pui, ulei de masline, sare, piper, rosii pasate, ierburi de provence, mozzarella, cascaval.

Ingrediente:Pui_cu_rosii_si_branza_la_cuptor

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 ardei grasi rosii
  • ceapa verde
  • 600 g file de piept de pui
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 500 g rosii pasate (conserva)
  • 1-2 linguri ierburi de Provence
  • 150 g mozzarella
  • 100 g cascaval ras

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 220°C. Se curăţă şi se toacă ceapa şi usturoiul. Se pregătesc legumele. Se taie ardeiul gras cubuleţe, ceapa verde se taie rondele.

Se spală carnea şi se şterge; se taie bucăţi. Se încinge uleiul şi se prăjesc bucăţile de pui, ceapa şi usturoiul timp de cca 3 min.

Se adaugă ceapa verde şi ardeiul gras; se călesc 2 min. şi se aşază într-o formă de sufleu.

Se adaugă roşiile pasate şi se lasă să fiarbă la foc moale cca 5 min. Se condimentează cu sare, piper şi verdeaţă. Se toarnă în formă.

Se scurge mozzarella şi se taie felii. Se aşază pe bucăţile de carne, împreună cu caşcavalul. Se coace totul la cuptor cca 5 minute

Pui cu rosii si branza la cuptor

Pui_cu_rosii_si_branza_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.