Pui cu ravioli

Printeaza

Pui cu ravioli din: pulpe de pui, ravioli, pasta de tomate, concentrat, ulei, usturoi, smantana, vin, sare, piper.
Ingrediente:Pui cu ravioli

  • 4 pulpe mari de pui
  • 600 g ravioli (coltunasi de aluat, umpluti cu spanac sau branza, se gasesc de vanzare in pungi)
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 cub concentrat de pasare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 200 ml smantana subtire
  • 100 ml vin alb sec
  • cateva frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dizolvati cubul de knorr intr-un litru de apa calda. Incingeti intr-o cratita 2 linguri de ulei si prajiti pulpele de pui la foc iute, lasandu-le sa se rumeneasca pe toate partile.

Scurgeti-le, aruncati uleiul, puneti-le din nou in cratita, impreuna cu 100 ml de zeama concentrata de pasare, sare si piper si lasati-le sa fiarba incet 20 de minute.

Intre timp, incingeti uleiul ramas intr-o tigaie, puneti usturoiul tocat sa se rumeneasca, stingeti cu vin alb si lasati sa fiarba pana ce lichidul se evapora aproape de tot.

Adaugati pasta de tomate si smantana si lasati-le pe foc mic, amestecand intruna. Incingeti zeama concentrata care v-a ramas si, cand da in clocot, puneti la fiert ravioli exact doua minute dupa care lasati-i sa se scurga.

Incorporati in sos bucatile de pui si ravioli, lasati-le doua minute pe foc, continuand sa amestecati, presarati deasupra busuiocul taiat cu foarfeca si serviti-le imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.