Pui cu paste la cuptor

Printeaza

Pui cu paste la cuptor din: piept de pui, paste scurte, morcov, ardei, ceapa, oua, smantana, cascaval, sare, piper, ceapa verde.

Carnea de pui este una dintre cele mai consumate tipuri de carne din lume, datorită faptului că este bogată în proteine și relativ scăzută în grăsimi.

Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamina B6, niacină și fosfor, dar este săracă în grăsimi saturate. De asemenea, conține o cantitate moderată de fier și zinc. Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă și gustoasă, atâta timp cât este pregătită corespunzător și consumată cu moderație.

 

Pui_cu_paste_la_cuptor

Ingrediente:

  • 1 piept de pui fiert
  • 200 g paste scurte
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 ceapă
  • 2 ouă
  • 1 pahar smântână
  • 50 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire ceapă verde

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu un praf de sare.

Carnea se toacă, apoi se amestecă bine cu ouăle, mor­covul dat pe răzătoarea mică, ardeiul tăiat cubuleţe, ceapa tocată, sare, piper si smântână.

Se adaugă pastele biqe scurse, se amestecă si se pun într-un vas de cuptor.

Deasupra se rade caşcavalul şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute. Se serveşte cu iaurt sau smân­tână şi ceapă verde.

Pui cu paste la cuptor

Pui_cu_paste_la_cuptor

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.