Pui cu orez

Printeaza

O reteta delicioasa de pui cu: supa, orez, sare, piper, ardei gras, rosii, mazare, boia dulce, piper.

Ingrediente:Pui_cu_orez

  • 600 ml supă
  • 250g orez
  • 4 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 2 ardei graşi verzi
  • 250 g roşii
  • 300 g mazăre congelată
  • 1 lingură boia de ardei, dulce
  • 1 linguriţă piper Cayenne

 

Mod de preparare:

Incingeţi cuptorul la 175°C. Puneţi într-o tigaie cu mâ­ner termorezistent orezul şi 300 ml supă fierbinte. Spălaţi pulpele de pui, uscaţi-le cu un şervet de bucătărie, săraţi-le şi piperaţi-le.

Aşezaţi-le în tigaie cu partea cu piele în jos şi daţi-le la cuptor cca. 25 de minute. Indepărtaţi seminţele ardeilor şi roşiilor, apoi tăiaţi totul cubuleţe.

Amestecaţi-le împreună cu mazărea în orez,, apoi condimentaţi-1 cu piper, boia şi piper cayenne. întoarceţi pulpele şi fierbeţi totul înăbuşit alte 15 minute.

Pui cu orez

Pui_cu_orez

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.