Pui cu miere si grepfrut

Printeaza

Pui cu miere si grepfrut din: piept de pui, grepfrut roşu, miere, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu miere si grepfrut

  • 600 g piept de pui
  • 200 g grepfrut roşu
  • 50 g miere
  • 20 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui îl speli, îl ştergi de apă şi îl porţionezi. Fiecărei bucăţi îi faci 3 crestături pe diagonală, cu un cuţit ascuţit.

Grepfrutul îl cureţi de coajă, îl feliezi şi îndepărtezi pieliţele albe.

Freci pieptul de pui cu sare şi piper, apoi ungi fiecare bucată cu miere, iar în crestături pui feliile de grepfrut.

Aşezi bucăţile de piept într-o tavă unsă cu ulei, le dai la cuptor la foc mare, pentru 20 de minute, până când carnea se rumeneşte.

Ai grijă să o ungi din când în când cu sosul în tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.